Lidmaatschap RSNL bij de KNSB - Recreatieve Schaatsvereniging Noord-Limburg

Lidmaatschap RSNL bij de KNSB

De RSNL is als schaatsvereniging aangesloten bij de KNSB.  Als totale vereniging kunnen we o.a. deelnemen aan trainersopleidingen die door de KNSB worden ondersteund.  Voor de individuele leden van schaats- en skateverenigingen maakt de KNSB onderscheid tussen actieve leden en niet-actieve leden. De leden die als actief lid bij de KNSB staan geregistreerd hebben recht op de faciliteiten die de KNSB biedt aan actieve leden.

Een actief lid heeft o.a. het recht op een beperkte ongevallenverzekeringsuitkering ingeval van blijvende invaliditeit en overlijden. Verder hebben actieve leden  het recht op bepaalde kortingen. Voor de volledige inhoud van de voordelen die actieve leden kunnen genieten bij de KNSB willen wij u graag verwijzen naar de website van de KNSB onder het kopje “waardepakket actieve leden”.

Alle RSNL-leden die schaatstechnieklessen volgen, alle  trainers, bestuursleden en licentiehouders staan geregistreerd als actief lid. De RSNL betaalt voor de leden die als actief lid staan geregistreerd een hogere bijdrage aan de KNSB.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!