Techniektraining - Recreatieve Schaatsvereniging Noord-Limburg

Techniektraining

Schaatstechnieklessen algemeen

 

Schaatsen is een technische sport en aan die techniek valt altijd nog wel iets te verbeteren, zelfs voor de cracks. Elke week kunnen RSNL-leden daarom deelnemen aan schaatstechnieklessen. Bij de RSNL wordt alleen geschaatst op noren. Er zijn groepen voor beginners en (ver)gevorderden en speciale groepen voor kinderen, onder leiding van KNSB-gediplomeerde trainers. En na afloop kunt u gezellig een kop koffie drinken en bijpraten in de Pistenbar.

Deze lessen worden gegeven op zaterdagmorgen. De belangstelling hiervoor is groot. Met jaarlijks meer dan tweehonderd cursisten, verdeeld over twee lesuren en een achttal trainers, betekent dat elk jaar weer een stevige organisatorische uitdaging. Geef u daarom zo vroeg mogelijk op, de inschrijving sluit meestal al aan het eind van de zomervakantie! Kijk bij nieuws voor actuele informatie.


Programma Zaterdagmorgen:
  
07.45 uur kassa geopend                                   .
08.00 uur - 09.00 uur eerste les
09.00 uur - 09.15 uur uitrijden
09.15 uur - 09.25 uur ijsverzorging
09.30 uur - 10.30 uur tweede les
10:30 uur - 10.45 uur
 uitrijden

 

Een schaatsseizoen techniekles bestaat uit circa vijftien lessen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het lesgeld bedraagt € 35,00 voor volwassenen en € 17,50 voor jeugd tot 16 jaar (entree ijsbaan en lidmaatschap niet inbegrepen).

RSNL-leden kunnen deelnemen aan de schaatstechnieklessen. Bent u nog geen lid en wilt u een keer een kijkje komen nemen?   Voor niet-leden bestaat de mogelijkheid om 3 proeflessen te volgen. Neem daarvoor even contact op met onze voorzitter Herman van de Beek of hoofdtrainer Jan Erik van Dijk.

 

Klik hier voor Tips voor beginners.

Klik hier voor de lestijden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!